Site logo

2019 Yerel Seçimlerinde Bodrum Adayları

Türkiye, 2019 yerel seçimlerine hazırlanıyor. 5 yıl arayla yapılan Türkiye Mahalli İdareler Genel Seçimleri en son 2014 yılında gerçekleştirilmişti. Bu yılki seçimlerin tarihi ise 31 Mart 2019 Pazar olarak belirlendi. Gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde vatandaşlar, yerel yöneticilerini seçmek üzere sandığa gidecek. Partilerin ise 31 Mart yerel seçimlerde yarışacakları adaylar belli olurken Bodrum’da ise Bodrum belediye başkan adayları şöyle;

  • Ak Parti’den Tahir ATEŞ,
  • CHP’den Ahmet ARAS,
  • İYİ Parti’den Mehmet TOSUN

AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Tahir ATEŞ

Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Tahir ATEŞ, 1969 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan ATEŞ, evli ve iki çocuk babasıdır. 2007’den itibaren Bodrum Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı sıfatıyla siyasi kariyerine başladı. 2014 yılında Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı olan Tahir ATEŞ, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Bodrum Belediye Başkan Adayı oldu.

CHP’nin Belediye Başkan Adayı Ahmet ARAS

Saruhan’ın adaylığının düşürülmesinin ardından turizm sektöründe faaliyet gösteren işadamı emekli Yarbay Ahmet Aras, CHP’nin Bodrum Belediye Başkan adayı oldu.1970 yılında Bodrum’da doğan Ahmet Aras 48 yaşında. İlk ve ortaokul eğitimini Bodrum’da tamamlayan Aras, İzmir Askeri lise ve Kara Harp Okulundan mezun. Türk Silahlı Kuvvetlerinde 30 yıl görev yapan Aras, 5 yıl önce yarbay rütbesiyle emekli oldu. Turizmci olan Ahmet Aras 2 kız çocuğu babası ve iyi derecede İngilizce biliyor.

İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı Mehmet TOSUN

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet TOSUN, 10 yıl Konacık Belde Belediye Başkanlığı yapmıştır. Birçok bölgede ve farklı kurumlarda planlama, imar, kadastro ve altyapı projelerinde çalışmış olan Mehmet Tosun, harita mühendisidir. Mehmet TOSUN 31 Mart 2019 yerel seçimleri için İYİ Parti’nin Bodrum Belediye Başkan Adayı oldu.

İLGİLİ YAZILAR

Yazıyı Sosyal Medya'da Paylaş

Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
Pinterest ile Paylaş
WhatsApp'ta Paylaş
Linkdin'de Paylaş
Eposta ile Paylaş

Yorum Yazın